© FruitLent

EXCLUSIEVE VRUCHTENTUIN OP DE RAND VAN DE STAD

   >> HOME      >> ALGEMEEN
   
       
  Wie zijn wij ?   © FruitLent
 

 

 

   
 

Even voorstellen....

Wij zijn Marcel Joosten (1968) en Marjolein Delsing (1967), beiden opgegroeid in het buitengebied en mede daardoor behebt met het "buitenleven".

Marcel komt van een kleinschalig familiebedrijf in de regio Arnhem-Nijmegen met fruitteelt en detailhandel in pot- en perkplanten en aanhorige artikelen. De interesse in planten is derhalve met de paplepel ingegoten. Van kleins af aan verzamelde Marcel op het ouderlijk bedrijf al bijzondere groente- en fruitgewassen. Marcel volgde een HBO-opleiding in tuinbouw, gevolgd door een academische opleiding aan de Wageningen Universiteit. De academische inslag vindt u terug in de opzet in inhoud van deze website. Marcel is na zijn afstuderen ruim 12 jaar werkzaam geweest voor de vastgoedafdeling van de land- en tuinbouworganisatie LTO Noord (en haar rechtsvoorgangers). Marcel is sinds maart 2006 als zelfstandig ondernemer werkzaam; hij is partner in het agrarische makelaars- en rentmeesterskantoor Agrivesta®, makelaars & rentmeesters.

Marjolein groeide op in het buitengebied bij Doetinchem in de woonboerderij van haar ouders. Zij was in haar jeugd altijd al buiten bezig met klussen rondom het huis, paardrijden en het verzorgen van de dieren. Marjolein volgende HBO+ opleidingen en is eveneens als zelfstandig ondernemer werkzaam; zij is zelfstandig reisagent bij Personal Touch Travel en mede-initiatiefnemer achter Pitterz.

Marcel en Marjolein vinden het heerlijk om in het weekend in de tuin bezig te zijn en brengen dan ook menig uurtje in de tuin door. FruitLent is daarbij een hobby die de gelegenheid biedt te ontsnappen aan het drukke dagelijkse bestaan. Marcel en Marjolein zien de tuin als een "way of life".

 

 

visitekaartje van FruitLent