Extra informatiebox FruitLent 
 

 

Open Dag Nijmeegse Stadstuinen

zaterdag 9 juni 2018

 

FruitLent wordt op zaterdag 9 juni 2018 van 10:00 tot 17:00 uur voor de zevende keer opgenomen in de route van de Open Dag Nijmeegse stadstuinen, zodat u FruitLent tijdens deze open dag kunt komen bezoeken.

Dit jaar is sprake van een lustrum, want de Open Dag Nijmeegse stadstuinen wordt maar liefst voor de twintigste keer georganiseerd. Omdat sprake is van een lustrum, zijn er dit jaar twee dagen waarop de tuinen in Nijmegen zijn geopend , namelijk zaterdag en zondag 9 en 10 juni 2018. FruitLent zal echter alleen op zaterdag 9 juni 2018 deelnemen.

In de lustrum-route van 2018 zijn in totaal maar liefst 44 tuinen in Nijmegen opgenomen. Over deze 44 tuinen is door de organisatie een fraaie brochure samengesteld.

Hoe kunt u in bezit komen van ons adres en de adressen van de andere deelnemende tuinen ?
Aanschaf van de bovenbedoelde brochure is de enige manier om de adressen te verkrijgen, want binnen de organisatie is afgesproken om de adressen niet op internet te publiceren. De brochure is tegen betaling van € 3,00 af te halen te halen bij:
  - Intratuin Malden (Rijksweg 63, 6581 EE Malden)
  - VVV Rijk van Nijmegen (Keizer Karelplein 32H, 6511 NH Nijmegen)
  - Dekker van de Vegt Boekverkopers (Marikenstraat 29, 6511 PX Nijmegen)
  - Geknipt voor uw tuin (Lentse Schoolstraat 20, 6663 CP Lent)
Op de website van de Open Dag Nijmeegse stadstuinen vindt u meer informatie. Mocht u niet in staat zijn om de brochure vooraf af te halen op één van de vier genoemde adressen, dan vindt u op deze website ook een alternatieve mogelijkheid om de brochure te verkrijgen.
Indien u geen interesse heeft om de overige open tuinen te bezoeken en u alleen FruitLent wilt bezoeken, stuurt u ons dan een e-mail.

poster van de Open Dag Nijmeegse Stadstuinen 2018 downloaden (PDF-bestand van 705 kB).

Kijk voor meer informatie op:
Open Dag Nijmeegse Stadstuinen