Extra informatiebox FruitLent 
 

 

LENTeMARKT 2019

zaterdag 4 mei 2019


NOTEER IN UW AGENDA: FruitLent zal op zaterdag 4 mei 2019 weer aanwezig zijn op de LENTeMARKT voor de verkoop van tomaten-, paprika-, peper-, aubergine-, courgette- en andere vruchtgroentenplanten en specialties.

Deze markt wordt van 10:30 tot 16:00 uur gehouden op Warmoes Historische Tuinderij Lent aan de Griftdijk Noord 11 te 6663 AA Lent, gemeente Nijmegen. Dit is dus wel in Lent, doch niet op de locatie van FruitLent !

Op deze plaats leest u te zijner tijd meer informatie over ons kraamnummer, parkeren, etc.

VOORLOPIGE ASSORTIMENTSLIJST LENTeMARKT 2019 downloaden
     (PDF-bestand van 28 kB)

Bovenstaande assortimentslijst is voorlopig van aard, er kunnen wijzigingen optreden tot op de dag van de markt !

Enkele in het oog springende verschillen ten opzichte van vorig jaar:
(1) Het assortiment met cherrytomaten is vernieuwd. De rassen 'Gardeners Delight' en 'Sweet Gold' zijn vervallen. Er zijn enkele nieuwe zeer goede rassen voor terug gekomen: 'Edox', 'Tomatoberry Garden' en 'Esterina'.
(2) Verdere uitbreiding van het assortiment aardappelziekteresistente rassen met 'Honey Moon'.

Wij vragen uw begrip voor het feit dat we geen verzoeken kunnen honoreren om vooraf bepaalde planten te reserveren. Dit levert namelijk een extra administratieve last op, bovenop de al aanzienlijke last om alle tientallen rassen apart te administreren en uit elkaar te houden. Alhoewel we een sociaal praatje over planten normaal gesproken heel leuk vinden, moet u er rekening mee houden dat het in onze kraam normaliter heel druk is; tijd voor een praatje of voor uitgebreide adviezen is er daardoor meestal niet.

De LENTeMARKT wordt georganiseerd door Groei & Bloei afdelingen Overbetuwe en Nijmegen in samenwerking met Warmoes Historische Tuinderij Lent. Er is sprake van een bescheiden entreeprijs van slechts € 2,00. Er is parkeergelegenheid in de buurt. Bovendien bevindt het NS-treinstation Lent zich op loopafstand.
locatie LENTeMARKT en parkeergelegenheid downloaden
     (PDF-bestand van 145 kB)

De LENTeMARKT wordt wel geprezen vanwege de knusse, gezellige sfeer. Er wordt zelfs gesproken over de gezelligste markt in zijn soort. Dit wordt mede ingegeven doordat commercie op de markt niet de overhand heeft.
artikel met sfeerimpressie downloaden, afkomstig uit Lentse Lucht (mei 2015)
     (PDF-bestand van 842 kB)

Indien u bij ons planten wilt kopen, vergeet dan niet om zelf een kistje, bakje, plastick zak of iets dergelijks mee te nemen om de planten in te doen. Op de markt is altijd een tekort aan dergelijke spullen.

LENTeMARKT 2019