© FruitLent

EXCLUSIEVE VRUCHTENTUIN OP DE RAND VAN DE STAD

   >> HOME
   
       
  AGENDA & NIEUWS   © FruitLent
 

 

 

   

8 juni 2019: Open Dag Nijmeegse Stadstuinen 2019

NOTEER IN UW AGENDA: op zaterdag 8 juni 2019 wordt de Open Dag Nijmeegse stadstuinen voor de 21-ste keer georganiseerd. De deelnemende tuinen zijn dan open van 10:00 tot 17:00 uur.

FruitLent zal tijdens de Open Dag Nijmeegse stadstuinen open zijn voor bezoekers. Het is dan de achtste keer dat FruitLent hieraan deelneemt. Nadere informatie vindt u t.z.t. op deze website of op de website van de Open Dag Nijmeegse stadstuinen.

 

 

4 mei 2019: LENTeMARKT 2019

NOTEER IN UW AGENDA: FruitLent zal op zaterdag 4 mei 2019 mogelijk weer aanwezig zijn op de LENTeMARKT voor de verkoop van tomaten-, paprika-, peper-, aubergine-, courgette- en andere vruchtgroentenplanten en specialites.

Meer informalite over de LENTeMARKT 2019 vindt u HIER.


   
 

Hierboven de agendapunten die nog moeten komen

=======================================================

Hieronder de nieuws- en agendapunten die al zijn geweest

 

   

9 juni 2018: Open Dag Nijmeegse Stadstuinen 2018

Dit jaar was sprake van een lustrum, want de Open Dag Nijmeegse stadstuinen werd maar liefst voor de twintigste keer georganiseerd. Omdat sprake was van een lustrum, waren er dit jaar twee dagen waarop de tuinen in Nijmegen geopend waren, namelijk zaterdag en zondag 9 en 10 juni 2018. FruitLent heeft echter  uitsluitend op zaterdag 9 juni 2018 deelgenomen en het was daarmee voor de zevende keer dat FruitLent deelnam.

De openstelling was wederom een succes, waarbij we diverse enthousiaste reacties van andere tuinenliefhebbers mochten ontvangen. Allemaal dank daarvoor !

 

 

6 mei 2018: GroenMarkt Nijmegen

Op zondag 6 mei 2018 heeft FruitLent deelgenomen aan de GroenMarkt Nijmegen. Deze werd gehouden op het marktterrein van het Kelfkenbos te Nijmegen van 10:00 tot 17:00 uur.

Alhoewel het weer prachtig was, kent deze markt niet de gezelligheid en de ambiance van de LENTeMARKT en trekt deze gemiddeld genomen ook een ander publiek.

We gebruiken de GroenMarkt daarom uitsluitend om het overtollige plantmateriaal van de dag ervor aan te bieden en om mensen die de dag ervoor verhinderd waren de kans te geven toch nog wat te bemachtigen.

 

   
 

5 mei 2018: LENTeMARKT 2018

Op zaterdag 5 mei 2018 heeft FruitLent weer deelgenomen aan de LENTeMARKT op Warmoes Historische Tuinderij Lent.

Een verslag van de LENTeMARKT 2018 vindt u HIER.

 

   
 

28 mei 2017: Plantenmarkt Limos 2017

Voor iedereen die de LENTeMARKT 2017 had gemist, was er dit jaar weer een herkansing, want FruitLent was op zondag 28 mei 2017 aanwezig op de Plantenmarkt Limos, gehouden in het park op het Limosterrein in Nijmegen en georganiseerd door de Stichting Groengroep Limos.

Het weer was nogal een contrast ten opzichte van vorig jaar. Was het vorig jaar nog druilerig, dit jaar was er tropische hitte !

We moesten later op de dag steeds op zoek naar een stukje schaduw onder onze kraam, teneinde zelf niet oververhit te raken. We moesten voldoende vocht tot ons nemen en gelukkig hadden we de planten de dag ervoor goed nat gemaakt. Toch was hier en daar bijgieten nog noodzakelijk.

De markt kent niet dezelfde toeloop als de LENTeMARKT, maar kent wel dezelfde gezellige en informele sfeer. Ook het muziekprogramma in de centrale tent draagt zeker bij aan de goede ambiance.

 

 

Plantenmarkt Limos 2017

 

6 mei 2017: LENTeMARKT 2017

Op zaterdag 6 mei 2017 van 10:30 tot 16:00 uur werd op Warmoes Historische Tuinderij Lent weer de LENTeMARKT gehouden. FruitLent was aanwezig met een kraampje met bijzondere vruchtgroentenplanten en enkele druivenstokken.

Een verslag van de LENTeMARKT 2017 vindt u HIER.

 

  LENTeMARKT 2017
 

3 september 2016: Excursie Groei & Bloei Afdeling Over-Betuwe en Lingewaard

Door Groei & Bloei, Afdeling Over-Betuwe en Lingewaard, werd op zaterdag 3 september 2016 een rondleiding door FruitLent georganiseerd.

 

  Rondleiding met Groei & Bloei
 

7 juli 2016: personeelsuitje KeyGene

We ontvingen een bezoek van de Unit Technology Development van KeyGene uit Wageningen, ter gelegenheid van een personeelsuitje.

Leuk om allemaal geïntersseerden te treffen met deskundigheid in genetica. Heerlijk om tijdens zo'n rondleiding de diepte in te duiken !

 

   
 

11 juni 2016: Open Dag Nijmeegse Stadstuinen 2016

FruitLent was op zaterdag 11 juni 2016 van 10:00 tot 17:00 uur voor de zesde keer opgenomen in de route van de Open Dag Nijmeegse stadstuinen.

Alhoewel het weer in de voorafgaande week zomerse temperaturen liet zien, was de weersverwachting voor de open dag zelf enigszins onzeker. Gelukkig viel dit allemaal mee. Op een paar regendruppels in de vroege ochtend na, bleef het de gehele dag droog en brak zelfs de zon nog door.

FruitLent is in de loop van 2015 uitgebreid met een kleine 300 m²; dit was de eerste open dag waarop we deze uitbreiding konden tonen.

Dit jaar was er echter nog een extra dimensie tijdens de openstelling: we hadden dichter en beeldend kunstenaar Ria Roerdink bereid gevonden om met een aantal van haar beelden in onze tuin te exposeren (zie voor een impressie de foto's aan de rechterzijde).
Daarnaast waren er deze dag diverse voorstellingen van Poetry Songs, die vanuit onze woonkamer vanuit de open staande schuifpui werden opgevoerd. Dit gaf een heel gezellige ambiance en vonden we een echte verrijking van de open dag.

De bezoekersstroom kwam al meteen na 10:00 uur op gang. Het was regelmatig behoorlijk druk en de bezoekers bleven ook komen tot laat in de middag. We hebben het totale aantal bezoekers niet geteld; gevoelsmatig denken we dat we ruim 100 personen hebben ontvangen.

Ook dit jaar ontvingen we weer bezoekers die speciaal voor ons vanaf grotere afstand in de auto zijn gestapt om onze tuin te bezoeken, zelfs mensen die een overnachtingsplaats hadden geregeld om er meteen een lang weekend van te maken.

Net als andere jaren werden er de gehele dag rondleidingen door de tuin gegeven. Ook waren er een paar gezellige zitjes en hangtafels, waar we koffie en verse muntthee uit eigen tuin serveerden. Ook konden de bezoekers nog 'Monty' kiwivruchten proeven van onze oogst van 2015.

Het grootste geluk van deze open dag was echter toch wel dat de pergola met kiwi's geheel in bloei stond. Het is nog geen enkele andere open dag voor gekomen dat de kiwiplanten in volle bloei stonden. Deze bloeiende pergola oogste dan ook veel bewondering van de bezoekers !

De openstelling was zonder meer een succes. We kijken dan ook met een heel goed gevoel terug op deze open dag. De positieve reacties die we ontvingen waren erg leuk. Allemaal dank daarvoor !

Ook speciale dank aan Ria Roerdink, Jan Hoenselaar en Paul van Hontem voor hun bijdrage !

 

 

 

Ria Roerdink: Poetry Songs Open Dag 11 juni 2016
Ria Roerdink: boven de aarde leven de woorden Ria Roerdink: Weer kleurt alles anders
Ria Roerdink: boven de aarde leven de woorden Ria Roerdink: Weer kleurt alles anders

Ria Roerdink: Alles is Water Ria Roerdink: De Boot

 

 

29 mei 2016: Streekmarkt opening Park Bredelaar

FruitLent was op zondag 29 mei 2016 van 11:00 tot 17:00 uur aanwezig op de streekmarkt ter gelegenheid van de opening van Park Bredelaar.

Park Bredelaar ligt aan de Breedlersestraat te Elst (Gld.), tussen de huisnummers 7 en 9 en is één van de zogenaamde pocketparks, welke als onderdeel van het grotere Park Lingezegen is aangelegd. Het pocketpark ligt op een archeologisch belangrijke plek; het pocketpark heeft daarom archeologie als thema en is ingericht met fruitbomen en vergeten groenten.

Het was een heel gezellige markt met diverse agrarische producten uit de streek. Het weer zat echter niet mee. Het bleef weliswaar droog, maar de dreiging van een forse regenbui hing letterlijk de gehele dag boven de markt. Het aantal bezoekers viel daardoor wat tegen.

 

  Streekmarkt Park Bredelaar 2016
 

22 mei 2016: Plantenmarkt Limos 2016

Voor iedereen die de LENTeMARKT 2016 had gemist, was er dit jaar voor het eerst een herkansing, want FruitLent is op zondag 22 mei 2016 aanwezig geweest op de Plantenmarkt Limos, gehouden in het park op het Limosterrein in Nijmegen en georganiseerd door de Stichting Groengroep Limos.

We wisten vooraf niet wat we van deze markt moesten verwachten. We hadden er immers nog nooit aan deelgenomen. Helaas viel het weer nogal tegen, want er was behoorlijke regen voorspeld.
Deze voorspelling bleek ook uit te komen, want de dag begon druilerig en, behoudens een korte tijd dat de zon even door brak, bleef dat eigenlijk de hele dag zo.

Desalniettemin waren we over de markt zelf helemaal niet ontevreden. We verbaasden ons over de behoorlijke toeloop van belangstellenden die ondanks het slechte weer die moeite namen om de markt te bezoeken.

Er hing een heerlijke gezellige en informele sfeer die we ook kennen van de LENTeMARKT, waar het muziekprogramma in de centrale tent natuurlijk zeker aan heeft bijgedragen !

 

 

Plantenmarkt Limos 2016

Plantenmarkt Limos 2016

 

30 april 2016: LENTeMARKT 2016

Traditiegetrouw wordt deze markt op de eerste zaterdag van de maand mei gehouden. Echter: dit jaar zou de Giro d' Italia op zaterdag 7 mei langs komen, waardoor de markt éénmalig was verschoven naar de laatste zaterdag van april.

Daarom werd de LENTeMARKT dit jaar op zaterdag 30 arpil 2016 van 10:30 tot 16:00 uur gehouden, wederom op het terrein van Warmoes Historische Tuinderij Lent weer de LENTeMARKT gehouden.

Een verder verslag van de LENTeMARKT 2016 vindt u HIER.

 

  LENTeMARKT 20163
 

18 januari 2016: bezoek aan het kiwifruit-teeltgebied in Nieuw-Zeeland

Marcel en Marjolein bezochten in Nieuw-Zeeland het eerste en nog steeds belangrijkste teeltgebied van kiwifruit: de omgeving van Te Puke in de Bay of Plenty (op het Noordereiland).

 

  Te Puke: teeltgebied van kiwifruit in Nieuw-Zeeland
 

2 mei 2015: LENTeMARKT 2015

Op zaterdag 2 mei 2015 van 10:30 tot 16:00 uur werd op Warmoes Historische Tuinderij Lent weer de LENTeMARKT gehouden. FruitLent was aanwezig met een kraampje met bijzondere vruchtgroentenplanten en enkele druivenstokken.

Een verslag van de LENTeMARKT 2015 vindt u HIER.

 

 
 

13 september 2014: bezoek Groei & Bloei - Afdeling Uden

Vandaag ontvingen we een geïnteresseerde groep met tuinenliefhebbers van Groei & Bloei, afdeling Uden.

 

  rondleiding Groei & Bloei (afdeling Uden) op 13 september 2014
 

14 juni 2014: Open Dag Nijmeegse Stadstuinen 2014

FruitLent was op zaterdag 14 juni 2014 voor de vijfde keer in de route opgenomen van de Open Dag Nijmeegse stadstuinen. Het weer was een beetje fris, maar het bleef wel droog (op een zeer korte motregen in de ochtend na).

De bezoekersstroom kwam aanvankelijk erg langzaam op gang kwam, pas vanaf een uur of 11-12. Maar daarna was het af en toe behoorlijk druk en de bezoekers bleven ook komen tot laat in de middag. We hebben het totale aantal bezoekers niet geteld; gevoelsmatig denken we dat we ruim 100 personen hebben ontvangen. Ook dit jaar ontvingen we weer bezoekers die speciaal voor ons vanaf grotere afstand in de auto zijn gestapt om onze tuin te bezoeken, ook weer vanuit België !

Net als andere jaren werden er de gehele dag rondleidingen door de tuin gegeven. Ook waren er een paar gezellige zitjes en hangtafels, waar we koffie, thee en verse muntthee uit eigen tuin serveerden.

Door het zeer vroege voorjaar was alles veel vroeger dan andere jaren; de kiwi's en kiwibessen waren al uitgebloeid en hingen helemaal vol met kleine vruchtjes. Ook aan de pawpaw-bomen waren al diverse vruchten zichtbaar. We hadden zelfs ook al rijp fruit: de kersen 'Merchant', 'Grace Star' en 'Techlovan' waren al rijp. We hadden ook al rijpe abrikozen van 'Tsunami'®. De kersen 'Burlat' en de Aprium® 'Tasty Rich' waren zelfs vóór de open dag al geoogst. Dit hebben we nog nooit meegemaakt op een open dag !

Voor geïnteresseerden in Duurzame Energie, was er om 16:30 uur een extra rondleiding rondom dit thema, waarbij de installaties voor aardwarmte, zonnewarmte, zonnestroom en windenergie door een groep van circa 15 personen werden bekeken.

De openstelling was weer een succes. We kijken dan ook met een goed gevoel terug op de open dag. De positieve reacties die we ontvingen (zowel tijdens de dag als later via de e-mail) waren erg leuk. Allemaal dank daarvoor !

 

 

Open Dag Nijmeegse Stadstuinen

 

 

 

Open Dag 14 juni 2014

 

17 mei 2014: Dag van de Stadslandbouw

Op zaterdag 17 mei 2014 nam FruitLent deel aan de Dag van de Stadslandbouw Nijmegen.

Flyer publieksdag downloaden (PDF-bestand van 1.001 kB).

FruitLent was in het ochtendprogramma opgenomen in de fietstocht in Lent, waarbij we een groep geïnteresseerden door onze tuin hebben geleid.

Vervolgens was FruitLent in het middagprogramma met een kraampje aanwezig op de markt bij de Loods van Bredl (Honig fabriek, Waalbandijk 20 te Nijmegen).

 

  kraampje op de markt bij de Loods van Bredl
 

3 mei 2014: LENTeMARKT 2014

Op zaterdag 3 mei 2014 van 10:00 tot 16:00 uur werd weer de LENTeMARKT gehouden op de Historische Tuinderij "De Lentse Warmoezenier".

Een verslag van de LENTeMARKT 2014 vindt u HIER.

 

   
 

21 augustus 2013: bezoek aan de Duitse "kiwi-man" Werner Merkel

Marcel en Marjolein bezochten nabij de stad Chemnitz in Duitsland de familie Werner & Helga Merkel.

Werner Merkel is een verzamelaar en kenner van Actinidia-soorten en -rassen. Hij heeft onder andere aan de wieg gestaan van de "Sachsen-kiwi" met de namen 'Romeo' en 'Julia', welke ook in FruitLent aanwezig zijn. Ook zijn de laatste tijd enkele artikelen van hem verschenen in Duitse vakbladen en tuintijdschriften.

Wij danken Werner & Helga Merkel voor de hartelijke ontvangst en voor de bevlogen en gepassioneerde uitleg die we ontvingen. Een deel van de ontvangen informatie is gebruikt voor verdere verbetering van het inhoudelijke gedeelte van deze website.

 

   
 

8 juni 2013: Open Dag Nijmeegse Stadstuinen 2013

In het kader van de Open Dag Nijmeegse stadstuinen waren in het weekend van 8 en 9 juni 2013 weer diverse particuliere tuinen in Nijmegen opengesteld voor geinteresseerden. Omdat de Open Dag Nijmeegse stadstuinen in 2013 voor de vijftiende keer werden georganiseerd, is ervoor gekozen om de tuinen gedurende het gehele weekend (dus op zaterdag én zondag) open te stellen. Deelnemende tuinen konden er echter voor kiezen om beide dagen open te zijn, of alleen op de zaterdag, of alleen op de zondag.
FruitLent was dit jaar voor de vierde keer in de route opgenomen en koos ervoor om alleen op zaterdag 8 juni 2013 open te gaan. Het weer werkte goed mee: we hadden de gehele dag volle zon !

De bezoekersstroom kwam eerst wat langzaam op gang kwam, pas vanaf een uur of 11. We mochten ons daarna toch nog verheugen op een ruime belangstelling. We hebben het aantal bezoekers niet geteld; gevoelsmatig denken we tegen de 150. Door het mooie weer bezochten de meesten ons met de fiets. Echter, ook dit jaar ontvingen we weer bezoekers die speciaal voor ons vanaf grotere afstand in de auto zijn gestapt om onze tuin te bezoeken, zelfs vanuit België !

Net als andere jaren werden er de gehele dag rondleidingen door de tuin gegeven. Soms waren de rondleidingsgroepen wel 30 personen groot !

Door het late voorjaar was alles veel later dan andere jaren; hierdoor stonden de laatste pawpaw-bloesems nog in bloei en kon iedereen kennis nemen van de bijzondere bloesems van deze bijzondere vruchtboom. Helaas bloeiden de kiwiplanten bovenop onze speciale kiwi-pergola nog nét niet.....

Voor geïnteresseerden in Duurzame Energie, was er om 16:30 uur een extra rondleiding rondom dit thema, waarbij de installaties voor aardwarmte, zonnewarmte, zonnestroom en windenergie door een groep van circa 15 personen werden bekeken.

De openstelling was weer een groot succes. We kijken dan ook met een goed gevoel terug op de open dag. De positieve reacties die we ontvingen (zowel tijdens de dag als later via de e-mail) waren erg leuk. Allemaal dank daarvoor !

 

 

Open Dag Nijmeegse Stadstuinen

 

 

 

 

Open Dag 8 juni 2013

 

 

4 mei 2013: LENTeMARKT 2013

Op zaterdag 4 mei 2013 van 10:00 tot 16:00 uur werd weer de LENTeMARKT gehouden op de Historische Tuinderij "De Lentse Warmoezenier".

Een verslag van de LENTeMARKT 2013 vindt u HIER.

 

  LENTeMARKT 2013
 

23 juni 2012: Groei & Bloei Open Tuinen Weekend

Op zaterdag 23 juni 2012 namen we deel aan het Groei & Bloei Open Tuinen Weekend. We hadden de tuin alleen op zaterdag de 23-ste opengesteld.
Ondanks het wat winderige weer, hadden we over belangstelling niet te klagen. De stroom bezoekers kwam pas rond de middag goed op gang. We hebben het aantal bezoekers niet geteld; gevoelsmatig denken we rond de 50. Ook leuk om opnieuw te constateren dat mensen weer speciaal voor ons in de auto zijn gestapt om vanaf grotere afstand onze tuin te bezoeken.
Net als tijdens de Open Dag Nijmeegse Stadstuinen hebben we de gehele dag rondleidingen door de tuin gegeven. Een tweetal groepen hebben tevens uitleg gekregen over onze systemen voor Duurzame Energie, waarbij de installaties voor aardwarmte, zonnewarmte, zonnestroom en windenergie werden bekeken.

We kijken met een goed gevoel terug op de open dag. De positieve reacties van de bezoekers waren erg leuk. Allemaal dank daarvoor !

 

  Koninklijke Maatschappij Tuinbouw en Plantkunde
 

9 juni 2012: Open Dag Nijmeegse Stadstuinen 2012

De Open Dag Nijmeegse stadstuinen werd op zaterdag 9 juni 2012 voor de veertiende keer georganiseerd, van 10:00 uur tot 17:00 uur. Na de succesvolle openstellingen in 2009 en 2010, was FruitLent dit jaar voor de derde keer in de route opgenomen.
Net als andere jaren werden er de gehele dag rondleidingen door de tuin gegeven. Het was helaas een dag met winderig weer. Op enkele regendruppels na, bleef het gelukkig wel droog. Ondanks het wat mindere weer en ondanks dat de bezoekersstroom deze dag wat langzaam op gang kwam, hebben we ons later die dag toch nog mogen verheugen op ruime belangstelling. We hebben het aantal bezoekers niet geteld; gevoelsmatig denken we tegen de 100. Ook leuk om te constateren dat mensen speciaal voor ons in de auto zijn gestapt om vanaf grotere afstand onze tuin te bezoeken.
Voor geïnteresseerden in Duurzame Energie, was er om 16:30 uur een extra rondleiding rondom dit thema, waarbij de installaties voor aardwarmte, zonnewarmte, zonnestroom en windenergie door een groep van ruim 10 personen werden bekeken.

We kijken met een goed gevoel terug op de open dag. De positieve reacties van de bezoekers waren erg leuk. Allemaal dank daarvoor !

 

 

Open Dag Nijmeegse Stadstuinen

Open Dag 9 juni 2012

 

 

5 mei 2012: LENTeMARKT 2012

Traditiegetrouw werd in 2012 op de eerste zaterdag van mei weer de LENTeMARKT gehouden. Deze vond plaats van 10:00 tot 16:00 uur op de Historische Tuinderij "De Lentse Warmoezenier".

Een verslag van deze LENTeMARKT vindt u HIER.

 

  LENTeMARKT 2012
 

7 mei 2011: LENTeMARKT 2011

Traditiegetrouw werd in 2011 op de eerste zaterdag van mei weer de LENTeMARKT gehouden. Deze vond plaats van 10:00 tot 16:00 uur op de Historische Tuinderij "De Lentse Warmoezenier".

Een verslag van deze LENTeMARKT vindt u HIER.

 

  LENTeMARKT 2011
 

12 juni 2010: Open Dag Nijmeegse Stadstuinen 2010

De Open Dag Nijmeegse stadstuinen werd op zaterdag 12 juni 2010 voor de twaalfde keer georganiseerd. FruitLent was -net als in 2009- in de route opgenomen. Wij kijken weer met veel genoegen terug op deze dag. Het weer werkte -net als in 2009- mee. We mochten naar schatting ruim 100 bezoekers welkom heten. We hebben diverse rondleidingen gegeven en we hebben weer genoten van de genoeglijke sfeer en de enthousiaste reacties van de bezoekers.

 

 

Open Dag 12 juni 2010

 

eind mei 2010: bezoek aan de Belgische "kiwi-man" Christian de Kezel

Marcel en Marjolein bezochten de familie De Kezel nabij Gent (België). Christian de Kezel is een bekende verzamelaar en kenner van Actinidia-soorten en -rassen. Wij danken de familie De Kezel voor de hartelijke ontvangst en de rondleiding door de grote Actinidia-collectie !

 

   
 

1 mei 2010: LENTeMARKT 2010

Traditiegetrouw werd in 2010 op de eerste zaterdag van mei weer de LENTeMARKT gehouden. Deze vond plaats van 10:00 tot 16:00 uur op de Historische Tuinderij "De Lentse Warmoezenier".

Een verslag van deze LENTeMARKT vindt u HIER.

 

  LENTeMARKT 2010
 

13 juni 2009: Open Dag Nijmeegse Stadstuinen 2009

De Open Dag Nijmeegse stadstuinen werd op zaterdag 13 juni 2009 voor de elfde keer worden georganiseerd. Dit jaar was FruitLent in de route opgenomen. Wij kijken met veel genoegen terug op deze dag. Het weer werkte voor 100% mee en we schatten dat onze vruchtentuin door ongeveer 200 bezoekers is bezocht. We hebben vele rondleidingen gegeven en we hebben genoten van de genoeglijke sfeer en de enthousiaste reacties van de bezoekers.
Tijdens de Open Dag zijn we nog bezocht door TV-reporters van de lokale zender Nijmegen1. De TV-reportage is te zien op Dailymotion, vervolgens doorspoelen tot ongeveer 15:00 minuten na het begin van de uitzending, het gedeelte over FruitLent start 01:20 minuten daarna.

 

 

Open Dag 13 juni 2009

 

2 mei 2009: LENTeMARKT 2009

FruitLent was aanwezig op de LENTeMARKT 2009. Deze werd gehouden van 10:00 tot 16:00 uur op de Historische Tuin Lent.

Een verslag van deze LENTeMARKT vindt u HIER.

 

  LENTeMARKT 2009
 

6 augustus 2008: bezoek experimentele pawpaw-boomgaard in Italië

Marcel en Marjolein bezochten in Italië de enige experimentele pawpaw-boomgaard die in Europa aanwezig is. De boomgaard is eigendom van Domenico Montanari uit Faenza (Emilia-Romagna). Wij danken Domenico Montanari voor de ontvangst en zijn uitleg.

 

  foto van pawpaw gemaakt in de boomgaard van Domenico Montanari
 

3 mei 2008: LENTeMARKT 2008

FruitLent was voor het eerst aanwezig op de LENTeMARKT 2008 op de Historische Tuin Lent.

Een verslag van deze LENTeMARKT vindt u HIER.

 

  LENTeMARKT 2008